Atividades sobre Preposições em Inglês

01. Preposições em Inglês: (Unifcado-RS) Sally borrowed it ______________ Mary.
A) at
B) off

C) from 

D) of

E) to

 


02. (UFAL) Let’s talk ______________ your problem.
A) to
B) at

C) about 

D) on

E) in

 


03. (UFU-MG) He’s coming _________________ São Paulo and he’s going __________ Brasília ___________ bus.
A) from, to, by
B) to, from, by
C) by, from, on

D) out, to, in

E) from, to, at

 


04. (FGV-SP) There was a fght _______________ two men at the offce this morning.
A) in
B) on

C) between 

D) among

E) at

 


05. Preposições em Inglês: (FCC-BA) There are several important differences ___________ cricket and football.
A) in
B) between

C) among 

D) to

E) near

 

Atividades sobre Orações Condicionais em Inglês.


06. Preposições em Inglês: (FAAP-SP) I intend to travel _____________ the world __________ my brother.
A) around, with
B) on, for

C) in, with 

D) away, of

E) from, with

 


07. (PUC-SP) The museum is not _________________ Oxford Street.
A) between
B) far of

C) at 

D) near

E) along

 


08. (PUC-SP) We got ________ the bus at our destination.
A) off
B) of

C) out 

D) from

E) away

 


09. (ITA-SP) I am in Jundiaí, ________________ an hour I hope to be in São Paulo.
A) inside
B) within

C) since 

D) above

E) with

 


10. Preposições em Inglês: (Unifenas-MG) He carried the box _______________ the stairs ___________ the attic ________ his shoulder.
A) on – up – at
B) up – to – on
C) up -into – by

D) near – in – at

E) by – for – on

 

 

🔵 >>> Veja também nossas outras listas de exercícios de Inglês.

 

Gabarito com as respostas do simulado sobre Preposições em Inglês:

01. C;

02. C;

03. A;

04. C;

05. B;

06. A;

07. D;

08. A;

09. B; 

10. B;

Gostou desta lista de Exercícios? Não esqueça de compartilhar com seus amigos:

Deixe um comentário