Exercícios de Língua Inglesa sobre Reported Speech

Reported Speech: UFOP-MG–2009
Teens’ online safety improved by education, research shows
New research shows that teens’ online safety is improved
by education. Researchers from the University at Buffalo
and University of Maryland surveyed 285 preteens and
early teenagers, both male and female, to determine
05 how important they thought it was to protect their privacy
online and whether those beliefs affected what actions
they took to protect that privacy.
Students were asked whether they protected their
personal information on the Internet, whether they
10 opened e-mails from unknown senders, and whether they
downloaded files from unknown people or websites.
The researchers found that preteens and early teenagers
who were educated on the importance of Internet privacy
through school, parents, or the media were more likely
15 to practice online safety than those who weren’t.
Among teachers, peers, and parents, parents were the
most influential in delivering that education, according
to respondents.
A surprising result of the study was that experiencing
20 a privacy breach online didn’t cause teens to improve
their online safety practices, according to one of the
researchers, H.R. Rao, professor of management science
and systems in Buffalo’s School of Management.
“Students who experience Internet privacy breaches
25 or computer security problems show less protective
behavior on the Internet,” said Rao. “This increases the
chances that they will be victims again in the future.”
The study also showed that girls tend to practice
more protective behavior on the Web than boys. The
30 researchers said they believe this is because girls
consider online privacy more important than boys do.
The study was supported by a National Science
Foundation grant.

SCHARFHAUSER, Dian. Available at: <http://www.thejournal. com/articles/23646>. Accessed: March 12, 2009.

01. To protect your privacy on the Internet, you should:
A) open e-mails from unknown senders and advertisements.
B) know the source of the e-mails and files you receive.
C) avoid antivirus protection and safety instructions.
D) download any kind of files and general pictures.

 

 

02. In terms of Internet privacy education, the research shows that students are more likely to be influenced by their:
A) teachers.
B) brothers.
C) parents.
D) peers.

 

 

03. Mark the option that is NOT correct in terms of grammatical and meaning construction.
A) Research on education shows signs of improvement on teens’ online safety.
B) Online safety of teens was shown improvement by education of research.
C) According to specific research, teens’ online safety is improved by education.
D) Research shows that teens’ online safety has been improved by education.

 

 

04. “Researchers from the University at Buffalo and University of Maryland surveyed 285 preteens and early teenagers […]” (lines 2-4). The word underlined in the sentence above means:
A) interviewed.
B) pointed.
C) mentioned.
D) looked at.

 

 

05. Reported Speech: Mark each statement with T (True) or F (False).
( ) Students who have experienced safety problems on the Internet are now more worried about online protection.
( ) Researchers found out that preteens and early teenagers who have received information on the importance of Internet privacy are more concerned with online safety practices.
( ) Girls are less likely to protect themselves on the Internet than boys are.
The CORRECT sequence is:
A) T – F – F
B) T – F – T
C) F – T – F
D) T – T – F

 

Exercícios sobre as Particularidades do Vocabulário da Língua Inglesa.

 

06. Reported Speech: The research shows that educated students tend to:
A) open e-mails from known senders, protect their personal information on the Internet and download files from strangers as well as unknown websites.
B) download files from people and websites they know, open e-mails from known senders and protect their personal information on the Internet.
C) protect their personal information on the Internet, download files from unknown people or websites and open e-mails from unknown senders.
D) run risks on the Internet, only download files from family members and open e-mails from friends.

 

 

07. (Milton Campos-MG) Cheryl said: “If it happens again, I’ll get fined.” The CORRECT Reported (Indirect) Speech transformation of the sentence above is:
A) Cheryl said that it will happen again and she’ll get fined.
B) Cheryl said what will happen again if she gets fined.
C) Cheryl said that it happened again if she got fined.
D) Cheryl told us that if it happened again, she’d get fined.
E) Cheryl told us that if she got fined, it’d happen again.

 

 

08. (UPE–2011) Put the statement “My wife said to me, ‘I want you to travel with me to Europe.’” into Reported Speech.
A) My wife told me she would like me to travel with her to Europe.
B) My wife told me she wanted me to travel with her to Europe.
C) My wife said to me she wants me to travel with her to Europe.
D) My wife said she wanted to travel to Europe with me.
E) My wife told she wanted to travel to Europe with me.

 

 

09. (FCMMG) “I got very upset and started to cry”. Das Dores said that:
A) she’s got very upset and started to cry.
B) she was got very upset started to cry.
C) she had got very upset and starting to cry.
D) she had got very upset and had started to cry.
E) she had gotten very upset and has started to cry.

 

 

10. Reported Speech: (FCMMG) Robert Russell to the readers: “Don’t substitute meat for beans.” He told them:
A) to substitute meat for beans.
B) to not substitute meat for beans.
C) not to substitute meat for beans.
D) do not substitute meat for beans.

 

🔵 >>> Veja também nossas outras listas de exercícios de Inglês.

 

Gabarito com as respostas das atividades de Inglês sobre Reported Speech:

01. B;
02. C;
03. B;
04. A;
05. C;
06. B;
07. D;
08. B;
09. D;
10. C

Gostou desta lista de Exercícios? Não esqueça de compartilhar com seus amigos:

Deixe um comentário